Tuesday, October 27, 2009

Lill-Fredag

22.31

CP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) Ehee..

Jag skrev. Och sen försvann ALLT.

Har gjort ärenden på Vägledningscentrum/Skatteverket/nästan Arbetsförmedlingen (men de va störda som tusan), hämtat Millie på dagis med Mia (tror hon inte riktigt va van med oss där båda två, hon tittade lurigt fram å tillbaks, fram å tillbaks på Mia och mig..), vandrat runt på både Ica Slätta och Hemköp Svalan och tränat kondition och flåsat som ett as på Nautilus.

Nu på kvällningskvisten blev det fullkornsris och kalkon-Falukorv med sån där stroganoff panna på burk, helt ok om man e lat, hade t o m färdigkokt ris, har börjat laga extra mycke mat och ånga grönsaker så det e KLART när man kommer hem eller ska hetsa till jobbet; så man ej behöver fuläta när man kommer hem och e utsvulten efter gym eller dumhandla dyrlunch när man inte har nån på jobbet.

Det e den där filmen om paret som ligger och plaskar i vattnet och blir bitna av hajar. Fast nu tror jag bara det e tjejen kvar.

Macke: - Varenda gång jag vridit på huvve har de varit i vatten...

(Mmm...)

Nu då; diska? packa upp gymväska? ett till glas vin? choklad? (gaah, den får vänta till imorrnkväll då det e biotajm!), duscha? gö iordning lunchlåda...??

No comments: