Thursday, January 27, 2011

Love for latte

Natten var lång, fy tusan, Mirabelle bestämde sig för att hålla sig vaken från att vi gått och lagt oss till någonstans vid 5 snåret. Det va mörtpiggt skratt, gnöl och amning om vartannat. Sen gick vi inte upp förrän 11, så tyvärr missade vi öppna förskolan dit vi hade tänkt gå med Jonna och Ludwig, synd nog, men men; det kommer fler öppna förskolor tillfällen.

Istället tog vi en stadsvända och köpte bl a ljus i 3 olika former på fantastiska Clas Ohlson. Efter lite shopping (block.. idealmakaroner..) mötte vi upp med Linda och fikade storfika med stor latte och gigantisk mozarella & pesto macka på Waynes.

Vid hemkomst kom Roger och Felix på besök; Roger behövde toppa kaluffsen. Jaa.. Sen blev det stuvade makaroner och kycklingkorv och om 20 min e det veckofinal i "Halv åtta hos mig" och så har ännu en dag sprungit sin kos. Mirabellisen ligger här bredvid i sängen och jollrar och e kär i sin rosa nallemobil som spelar den klassiska "Lullaby & good night", tyvärr måste man dra upp den ganska ofta, *pust*.

Jag har förlagt (läs: troligtvis tappat bort) minneskortet till digitalkameran, men det kostar väl inte så mycket, men ändååå, typiskt min klantighet.

No comments: