Monday, January 31, 2011

Lekmatta

3 kvällar på jobbet gick väldigt bra; roligt med kära återseenden för att återupprepa, ikväll va det en finfin tjejliga på Ditte, Emina, Therese and moi! En tant (som jag inte gick till) ville att jag skulle komma förbi med bebisen nån dag, listan blir längre..

Sen bjöds det samma tacopaj som igår (..det blev ju så mycke fyllning.. så jag gjorde en liten och en stor) och nygjord sallad och vi tittade på "Solsidan" på TV 4 Play och sen "Casino Jack" med Kevin Spacey. Det känns som det va en oändlig dag..

Nu har lillan sovit lääänge här i sängen, men inte har vi släckt för det, nej; här ligger vi och verkligen utnyttjar tiden med bok och internet ;) Ja va f-n..!

Igår såg jag nått hos en tant som jag skulle vilja prova. Har då aldrig sett den i nån affär..


Annars har jag ropat in en lekmatta på Tradera ikväll. Och imorrn hoppas jag VERKLIGEN att jag vinner babygymmet.. Hoppas, hoppas, hoppas!

För prick ett år sen träffade jag Nicklas på Åh, det sa verkligen klick direkt kan man säja, så vi räknar denna dag som Dagen D, ett år av fullständig galenskap och lastflak av kärlek! Grattis till oss, och JAG ÄLSKAR DIG NICKLAS! :)

No comments: