Thursday, March 10, 2011

Rättika

Tjoho! Idag har det varit fullt babyös. Imorse var Mirabelle och jag på babycafé på Elsborg och träffade bl a Esmeralda, Ludwig, Sixten, Tyra och Liam, fast Sixten känner vi ju dock ej så bra, det e Esmeraldas polare. Varje gång jag träffar Liams mamma glömmer jag bort va hon heter oxå och försöker leta på hennes namn i nått blogginlägg av Tyras mamma.. Försöker leta på i huvet alltså..

Sen blev det lite scrambled eggs brunchilunchi med Nusse och på e.m var det första träffen med föräldragruppen, alla som vi träffat innan bebisarnas ankomst var dock ej med, flera stycken faktiskt, vilket ju va lite trist, man hade ju velat se hur alla bebisar såg ut. Vi pratade bl a om förlossningen och tiden efter hemkomst och var vi fått namnen ifrån, intressant att höra. Sen fick vi lära oss spädbarnsmassage och använde olja och masserade ben och mage idag; Mirabellis va den enda überpigga bebisen och låg nakenfis och log mest hela tiden och verkade gilla det. You go girl.

På e.m körde mammutt och jag lite bil. Till Herrhagen bl a och hämtade Linnea hos kompis, och till Ica Maxi för servettbyte och Hemköp för att kräva dem på lite pengar. Trökigt väder att köra i bara :(

Till middag blev det kycklingfalukorv och stuvade makaroner (fast Ellen berättade att de fått korv och makaroner på dagis men att hon gärna käkade STUVADE och hon åt minsann upp hela portionen) och sen spelade vi robot-Buzz, glodde på Vem Vet Mest och Halv Åtta Hos Mig och tog hand om gnybaby. Babyn sover och det RÄTT tidigt vissa kvällar, somnade väl av vid 21 eller så, men hon va väl förhoppningsvis helt utmattad efter dagens äventyr.

1 comment:

Therése, Tyras mamma said...

Liams mamma heter KARRO! :D