Sunday, October 10, 2010

Sunny Sunday

17.24

Det blir nog bra att gå hem från jobbet 22 okt. Det går förvisso bra att jobba, förutom lite flås i trapporna (..ok, kanske inte så lite) och diverse lyft m.m som man måste undvika, men en jobbdag 7.30-16 känns av, så här efteråt. Det va ett fasligt spring idag..

Nusse har precis slagit mig i Betapet, igen. Min kropp känns halvt som halvt förlamad, men jag ska sätta igång med diverse middag, trots att jag nyss tryckt i mig en massa tortilla chips, så mycke hunger..

Igår va min kära Helena i stan (stugan) och kom förbi en sväng och hjälpte med ostsåsen till lasagnen, så mysigt att se henne (TRÄFFA heter det på svenska.. Inte se/see..).. Vi e lika på många vis, ibland kan det tyckas att vi har nån kosmisk synkronisering då vi gör/tänker/äter samma sak.
Varför bor så många av mina vänner så långt bort........................................................

Innan Helena kom va Linnea å jag på fitnessgalan på Lugnet å tittade på många starka pojkar å flickor. Det va uppvisning i bl a (thai) boxning, armbrytning, bodyfitness. Blev väldigt sugen att leta upp den där thaiboxningsklubben i stan (inte NU kanske, men sen, när baby e född), det va precis sån träning som jag och min tränare körde; så jäkla kul träning som man blev så otroligt stark och fit av; hela kroppen va bara muskelpaket..

Det låter som N spelar Football Manager långt bort i fjärran.."klick, klick.. klick, klick, klick, klick..klick..."

21.10

Har nu även börjat med kemiplugg, det e dock distans, men lablektioner etc kommer att hålla till på samma våning på Västra Skolan som jag läser fysik och matte. Flås flås.. Nästa vecka e det 2 dagar av laborationer med en lärare från out of town.
Kemi e definitivt inte lika intressant som fysik. Synd.

Nu ska vi se The Event, 3:e avsnittet va..?

No comments: