Friday, June 24, 2011

Rulla på rulla på rulla på rulla på, sätt faaaart..

09.00

Mirabelles första midsommarafton började med att hon flaxade runt i sängen i ca 40 min med stängda ögon och brottades med alla kuddar, envis liten rackarunge, inte verkade hon ha vaknat på sin allra ljusaste sida när hon väl slog upp korpgluggarna heller. Nu har hon fått i sig gröt med jordgubbspuré och mamman har hällt i sig kaffe för att vakna till liv 100% och ta sig an dagens bestyr. Mirabelle leker med grejer på bordet i sin barnstol och skriiiiiiiker, fast inte utav aggression eller allmän pissighet, hon - e - bara - högljudd.
Ok, en aning sur kanske.

10.48

Hetsstäda å plocka medan babyn sooooover. Tidigare gnäll orsakades av bajsblöja; borde man inte lärt sig alla skäl till gnöl efter nästan 7 månader.. Ibland känner man sig knäpp. Tvättar lite och har gjort rent badrum, diskat, bäddat och lyssnat på Nas/M.I.A/Mando Diao. Även plockat ihop i det ständigt stökiga babyrummet (obs, det e inte Mirabelle som stökar..).

12.03

Inväntar promenadsällskapet Malin och delar en banan med Mirabelle. Mirabelle sitter i sin stol och tittar storögt mot den nya hörnhyllan där den rosa radion/iPoden spelar Lily Allen, benen splattrar, ser ut som hon vill hoppa upp på bordet å dansa, om hon kunde ;) Tror hon kommer att bli lika stor musikälskare som mor sin :)

15.07

En liten promenad till Willys med Malin och Mirabelle blev det; och bl a inköp av hårfärg. Så nu i e.m ska jag färga och inpacka :)

02.13

Herre jistaness va SENT. Vi såg faktiskt på film efter att vi kom hem från midsommarfirande hos Daniel och Carina med fyra barn :) Men båda va nog rätt trötta.. Trevligt dock att diskutera politik, religion, historik och samhällsvetenskap med Nicklas på kvällskvisten, uppskattar att man har en intilligent pojkvän som man kan diskutera med och utbyta tankar om kunskap och livserfarenheter med.

Sitter med tandborsten i mun ;) Natti!

No comments: