Wednesday, February 9, 2011

Strålande

10.35

Vintersport på TV gillas EJ. Jag som tänkt ha en mycket lugn morgon/f.m framför både TV 4 Nyhetsmorgon och Efter tio med Malou. Men nähäpp, då ska det till nått championship i skidor. Booooooooring. Tjejerna e på dagis/skola och Nicklas har somnat om, han har jobbat natt. Mirabelle e på jättebra humör! :) Strax ska vi gö kaffe, jippijajj. Mirabelle somnade vid 21 igår när tjejerna började gö iordning sig för läggdax, sen vaknade hon halv tolv och fick en flaska och somnade om! Mirabelle vaknade nångång vid 2 och ammade, sen vaknade JAG vid 4-tiden med en sovande bebis vid min barm, hade totalslocknat.. Nästa amning va runt 6-tiden, sen blev det sov och myyyyys till halv 9 eller så. Nu e vi iaf uppe och Mirabelle jollrar och har ett leende som sträcker sig över hela ansiktet. Hi hi hi hi hi hi. Hon e ljuvlig.

Kaffe, påklädning, disk och ner på stan för lite hemlighetsmakeri är planen.

22.22

Har tittat på "Minuten" med alla 3 tjejerna, fast Mirabelle sprattlade mest runt i sitt 799 kronors Fisher Price babygym. Vem i HELLSKOTTA betalar så mycke pengar för dylikt???!

"Minuten" e ganska patetiskt, men ypperlig TV-underhållning för en 5 och en 10-åring. "- OH MY GOD, han kommer nog inte att klara det Malin!!!" Nej Ellen, oh my god..

Ikväll e Mirabelle inte lika trött som igår dock. Hon sover lite i famnen eller i sängen, men vaknar efter ett tag. Det blir mycke TV med en liten baby, för tillfället ser vi en dokumentär om gruvarbetarna i Kongo och kampen kring mineralet coltan...

Skulle vilja hitta en mobil på Tradera att hänga ovanför skötbordet, lyckades nyss missa slutet på en auktion då Mirabelle bara nöjde sig med att bli runtburen ;) Men det kommer flera..

Vi har knäppt över till Årets Kock 2011 och sitter ca en halv meter från TV:n ;) Mirabelle e otroligt pigg..
Jag har en sjuhelsickes mensvärk och börjar känna lite i halsen (inte nån jävla förkylning tack!!)..

Förhoppningsvis somnar inte ungjärpen alltför sent, imorrn har vi/jag fullspäckat schema!

No comments: