Monday, April 4, 2011

Le maraudeur

Men shit shit shit shit shit shit vicken energibov den där lilla 4-månaders krabaten är; fast jag tänker mestadels på morgonen och kvällen; på morgonen ska det liggas och sparkas från gärna tidigt för att sedan ta lite paus och börja igen, men inte öppna ögonen, inte för att hon sparkar hårt eller så, men-den-lättväckta-mamman-kanske-skulle-vilja-ha-nån-slags-sammanhängande-sömn-one-of-these-mornings.. Sen på kvällen kan lillis va ytterst onöjd och envis och leka smågangster och har mycket svårt att finna ro och det enda som hjälper är att somna i famnen och att man ligger tätt intill i sängen och nynnar Sov du lilla videung om och om och om och om och om och om igen..

Sen somnar hon och man har glömt allt. Men då e kl 23.15 och man påminner sig själv att man fyllde upp diskhon med hett vatten för x antal timmar sen och att man borde skriva lite mer på det där skolarbetet; åtminstone läsa på om ett och annat..

Jag vill oxå va på Pitchers och bälja öl. Nä, det vill jag inte, jag kommer nog aldrig mer att besöka Pitchers i Falun, en cocktailbar med röda sammetssoffor å låga bord å massa ljuslyktor å brasiliansk loungemusik skulle väl inte sitta fel dock..

Senare:

Jag har aldrig flygit med Norwegian tidigare, men blev tipsad av en resespecialist, kikade in sidan och diverse avgångar och destinationer och fann mycke prisvärt. Damn, jag längtar tills jag börjar jobba och vi kan resa runt lite mer på kontinenten.. Undrans hur det blir när Mirris börjar dagis då, jag e ju så kär i den där lilla knorren..





No comments: