Wednesday, November 30, 2011

having a good day

Det e en sån där bra dag..
Ute har det lilla snöpudret smält och det tycker jag bara e HÄRLIGT, fy för snö och vinter.. Och inte e det minusgrader heller; känns som rena rama USA-december.. Så som det varit medan jag bott där iaf.

Dagen började dock i ottan och trötthetens tecken. Mirabelle bestämde sig för att vakna kl 4 (precis som igår..), gick in till henne och bar in henne till vår stora säng där hon brukar somna direkt, men hon låg och gnussade runt för fullt och till slut tyckte hon att det var nog - sisådär 4.45 - och klev ner och tyckte att det var på sin plats att säja Hej då till papsi som skulle dra till Sthlm med ett tidigt tåg. Papsi gjorde iordning välling och Mirabelle sov till 9.30.

Tjejerna gick själva till skolan och det hade gått bra. Linnea drack ett glas nyponsoppa och Ellen åt en macka med marmelad ur flaska och ett glas O'boy så de e ju inte den mest komplicerade frukosten man måste ställa sig och laga, ha ha.

Vi drog till öppna förskolan på Elsborg så vi va där till ca 10; Mirabellisen bara sov å sov ju, hon fick en varm nyponsoppa to go på vägen dit ;) Hon vaknade f.ö på toppenhumör, det va så härligt! :-D Inte för att hon direkt brukar va surpuppa som resten av familjen, men det riktigt sken om henne.
Träffade Esmeralda och Tina på Krypklubben, och 100 driljoner andra barn, fullt ös där för upp till 18 månaders kidsen, inte som på öppna förskolan Pärlan där det varit Esmeralda, Mirabelle och en pojke som heter Hampus de 2 senaste gångerna ;)

Moster/syster Mia kom och mötte upp utanför efter en timme och vi avverkade lite lunchhandling och jag drog på spinning och Mirabelle stannade hemma med moster :) När jag kom hem va det mycke post; en röd sammetsklänning med Hello Kitty till Mirabelle till julen (från Tradera), en pepparkaksklänning med huvudhätta till Mirabelle (kommer bli förgrymmat gulligt, även den från Tradera) och ett födelsedagspaket från snälla Helena, spännande, hon hade även fått födelsedagspaket från oss; fyller år imorrn! (..och Mirris i övermorrn, I can't believe it..!!). Alla tre tjejerna hade fått vykort från gammelmormor och jag stannade till på Fest & Present som ligger precis vid Friskis & Svettis och köpte Mirrisen en tiara ;)
Käkade med syster yster, duschade och busade med babyn, satt henne med napp och kudde i soffan framför Händige Manny varvid hon däckade på stört, härligt, hon kan behöva lite paus.

No comments: