Sunday, November 27, 2011

Femmor

På Galgberget byggs det och byggs.. Kanske inte för alla budgetar. Vi letar en femma. I januari släpps alla nya lägenheter där i nya Argentum som Kopparstaden råder över. Det finns 5 st femmor, 108 m2 för 11.029 - 11.085:-. Milda Matilda.

2 comments:

tinatoon said...

Näe, då får ni hålla tillgodo med en av Masmästarens fyror på samma kvadrat för strax över 8.000 i så fall! (Ligg på o ring o tjata, det finns iaf 6st på Tingsvägen/Blystigen o en del är det väldig ruljans på...)

Gruvstadens (??) fyror tror jag blir för små för er, det är två sovrum uppe o sen en hall emellan, inget riktigt rum liksom, och på nedervåningen är det bara kök o vardagsrum tror jag. (Husen ser lika ut som det Kattis bodde i förut o då såg det ut så iaf. Inte helt lätt att dela av det där vardagsrummet heller om jag minns rätt.)

Miss Malin said...

Fast nu bor vi ju i en lgnht i centrum som vi gjort om till en fyra för 2000 kr mindre än vad du nämnde. Så alla fyror går fett bort, lika bra att alla kidsen får varsit rum. Skulle va fantastiskt att ha ett sovrum med riktiga väggar och dörr oxå :)