Monday, October 1, 2012

Go morron oktober!

07.25

Hade ställt larmet på 08.00 idag, men Mirabelle ropade runt 6.45 så då var det uppstigning, trots sent nattplugg kändes det inte alltför tungt att kliva upp. Hade redan igår bestämt mig för att gå in med en positiv inställning till nya veckan och månaden; måndagen den 1 oktober idag alltså och Mirabelle har slurkat i sig en flaska välling till frukost (inte den typiska frukosten, men hon frågade efter det), jag har en stor kopp kaffe till mig själv, tagit multivitamin/järntablett/antihalsbrännetablett, vikt två IKEA-påsar med rena kläder (ej strumporna), plockat undan ren disk och bäddat tre sängar. SKÖNT.
Denna månad händer massa.

Idag ska jag träffa en lärare och gå igenom mitt allra första högskolearbete som jag skickade in förra veckan; en liten uppsats (typ en sida bara) där man skulle välja en konflikt i en bok och skriva om. Sen är det dags för seminar i en annan kurs; The English Language Usage, vi följer en bok som tar upp språkmyter, rätt intressanta kapitel som skulle läsas till idag; hur språk utvecklas, lånar ord, om det finns svårarare språk att lära än andra m.m.

Efter blir det att handla klart till middag, det blir kycklingburgare som Linnea ska få steka om hon är hemma. Linnea och Ellen kommer idag. Hämtar Mirabelle på dagis kl 14 och Ellen kl 15. Ikväll blir det tokplugg till en muntlig presentation imorgon, har inte ens börjat..! Nicklas åkte till Solna imorse (otroligt typiskt) och jag hoppas Mirabelle däckar i tid, men det är ju dagis idag så då sover de iaf rätt tidigt där.

Nu ska jag joina M framför Bolibompa och byta blöja. Tjohoo!

No comments: