Du behöver:
2 ägg
1 & ½ dl socker
1 tsk vaniljsocker
1 dl kokosflingor
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 burk (425 g) persika
½ dl persikospad ur burken
½ dl flytande margarin
Gör så här:
Låt persikorna rinna av, tärna dem och ta vara på spadet.
Vispa äggen och socker till skum.
Blanda de torra ingredienserna.
Vänd försiktigt hälften av mjölet i degen.
Rör i persikotärningarna och spadet.
Vänd ner resten av mjölblandningen, rör blandningen jämn. Sen måste de ha missat i receptet jag hittade att tala om när margarinet skulle i, så jag hade i ½ dl smält riktigt smör efter allt var blandat, verkade funka bra!
Fördela degen i muffinsformar.
Gräddas i 15-20 minuter på mitt falsen i 200 grader.
1 comment:
Jag kommer bli tjock av allt ditt goda.
Post a Comment